Γιώργος Λιλλήκας: «Μόνο εγώ μπορώ να κερδίσω τον Αναστασιάδη» (video)

Κυπριακό, Προεδρικές και η επόμενη μέρα…

Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη του Γιώργου Λιλλήκα στη Cyprus Times και τη Μύρια Αβρααμίδου, λίγες μέρες μετά τις απανωτές παραιτήσεις «διαφωνούντων» στελεχών από τη Συμμαχία Πολιτών.

Το Κυπριακό και γιατί θεωρεί ότι βρισκόμαστε στο «σημείο μηδέν», λίγο πριν το οριστικό ναυάγιο. Οι απειλές της Άγκυρας και γιατί πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα, ακόμα και για το ενδεχόμενο θερμού επεισοδίου το καλοκαίρι.

Οι Προεδρικές του 2018 και γιατί δηλώνει ότι ο ίδιος είναι ο μοναδικός που μπορεί να «τερματίσει τη διακυβέρνηση Αναστασιάδη». Η αισιοδοξία για το εκλογικό αποτέλεσμα και το μήνυμα σε όσους κάνουν «όνειρα θερινής νυκτός» για απόσυρση της υποψηφιότητας του και συμπόρευσης με το Νικόλα Παπαδόπουλο.

Τι «στράβωσε» με τα κόμματα του ενδιάμεσου και πως σχολιάζει την παραίτηση Μυλωνά αλλά τη διατήρηση από μέρους του της βουλευτικής έδρας.

Ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Γιώργος Λιλλήκας αναλύει τη δική του «Ασφαλή Επιλογή», δηλώνει έτοιμος να διανύσει τη… μοναχική προεκλογική του πορεία και εμφανίζεται αισιόδοξος για το αποτέλεσμα.

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη που παραχώρησε στη Cyprus Times ο Γιώργος Λιλλήκας:

No more articles