Είναι ντόμπρα και δεν μασάει ποτέ τα λόγια της!

Δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις. Μια ηθοποιός που ”άφησε” και ”αφήνει” ακόμη το στίγμα της στο κυπριακό θέατρο, μια έντονη προσωπικότητα, χωρίς νταμπού και δήθεν.

Της Μαρίνας Χατζηχριστοδούλου

Η ωραία Βαλεντίνα, η Βαλεντίνα Σοφοκλέους σε μια συνέντευξη με χρώμα ”κόκκινο”, λόγω ”Pasta Pomilori”,  λίγο πριν την πρεμιέρα της κωμικής σειράς του Αντ1 μιλάει αποκλειστικά στο Top Interviews και αποκαλύπτει πάντα με το χιούμορ της τον έρωτα, τις σχέσεις, την υποκριτική και…γιατι οι άντρες δεν φλερτάρουν πια!

Αν θα χαρακτήριζες αυτή την φάση της ζωής σου, τι όνομα θα της έδινες;

Το χρώμα της σεζόν: Κόκκινο! ‘Ολα στο κόκκινο !!! Του πάθους και του έρωτα. Απο την διάθεση μέχρι την σειρά που συμμετέχω, La Pasta PomiΛΩΡΗ στον Αντ1 κυπρου.

Μίλησε μας λίγο για τα επαγγελματικά σου βήματα και που θα σε απολαύσει ο κόσμος…

Είμαι χαρούμενη γιατι συνεργάζομαι με ανθρώπους που έχουμε τα ίδια μήκη κύματος. Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό στις δουλειές μου. Τώρα συνεργάζομαι με μια υπέροχη ομαδα με καπετάνιο τον Λωρη Λοϊζίδη ο οποίος ακάθεκτος και αστείρευτος συνεχίζει τα σεναριακά του ταξίδια. ”La Pasta PomiΛωρη, μια καταπληκτική γλυκιά κωμωδία στον Αντ1 που κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα στις 21:15.

Ερωτευμένη και φουλ ανανεωμένη. Είναι αλήθεια, οτι ο έρωτας έρχεται από εκεί που δεν τον περιμένεις;

Ο έρωτας ”κτυπά” πάντα εκεί που δεν τον περιμένεις! Νόμος!

 Μια συμβουλή για τα ελεύθερα κορίτσια της παρέας…

Για τα κορίτσια: Αφήστε τον εαυτό σας άνετο, ελεύθερο χωρίς τα πρέπει και τα δήθεν. Να είστε ειλικρινεις και αφήστε χώρο στα αγόρια να σας φλερταρουν. Με λίγα λογια, μεν σιασιάρετε, αφήστε λίγο να παιχτεί το γέρημο το παιχνίδι του φλερτ τζιε εν ωραίο!!!!

Σε ενοχλεί κάποιες φορές που ασχολούνται με την προσωπική σου ζωή; 

Δεν με ενοχλεί που ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή.  Αν με ενοχλούσε σαν μεν εγίνουμουν ηθοποιός. Ας εγίνουμουν κάτι άλλο…!!! (γέλια)

Θα ανέβαινες ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας;

Αν θα ανέβαινα τα σκαλια της εκκλησίας ξανά; Εξαρτάται απο πόσα θα ήταν τα σκαλιά!! (γέλια)

Προσέχεις την διατροφή σου;

Ναι, προσεχω την διατροφή μου, γυμνάζομαι και αγαπώ το κορμί μου!

Ποιος είναι ο ρόλος που σε στιγμάτισε στην μέχρι τώρα πορεία της επαγγελματικής σου πορείας;

Ρόλος που με στιγμάτισε; Λατρεύω οτι κάνω, αλλιώς δεν το κάνω. Παθιάζομαι με τους ρόλους μου, τους ερωτεύομαι.

Θέατρο ή τηλεόραση και γιατί;

Και θέατρο και τηλεόραση. ‘Ολους τους ρόλους μου τους ”φόρτισα’ με τα ίδια καλώδια της αγάπης και της πολλής δουλειάς του κόπου που οφείλει να δώσεθ ο κάθε καλλιτέχνης σ’αυτο που λέγεται τέχνη!

Γιατί οι άντρες δεν φλερτάρουν πια και οι γυναίκες ”πήραν” τον ρόλο του άντρα; Η δική σου άποψη…

Γιατι οι άντρες δεν φλερτάρουν; Ε μα αφού δεν τους δίνετε λίγο χρόνο να σας χειριστούν. Δώστε τους λίγο χρόνο. Οι άντρες είναι παιδιά με βιορυθμούς πολύ πιο αργούς απ’τους δικούς μας. Δώστε τους το τσιανς τους!

 

 Τι θα συμβούλευες έναν νέο, ο οποίος θέλει να μπει στον κόσμο της υποκριτικής;

Ο χώρος της υποκριτικής θέλει εκτός απο ταλέντο και αυτοθυσία και κόπο, γερό στομάχι γιατί δεν είναι ολα ρόδινα…

Τι είναι αυτό που σε ενοχλεί στην κοινωνία του σήμερα;

Η αβάσταχτη ελαφρότητα που βλέπει τα πράγματα είτε στα κοινωνικά θέματα, είτε στα πολιτικά. Χωρίς να προβληματίζεσαι και να θέτεις ερωτήματα η ζωή σε παρασέρνει, δεν την ορίζεις εσύ, σε ορίζει εκείνη. Αυτό με ενοχλεί και το αποφεύγω οσο μπορώ.

 

Πριν κλείσουμε, θέλω να μου πεις κάτι που θες να μοιραστείς με τον κόσμο…

Θα ήθελα να σας πω οτι σας αγαπώ πολυ και οτι και να έκανα ή κάνω στις δουλειές μου το έκανα και με γνώμονα αυτή την αγάπη που σας έχω και μου έχετε!

No more articles