Γιώργος Σταματάρης… Έτοιμος για τα επόμενα βήματα!

Χαλαρό, ήρεμο, ευτυχισμένο και με όρεξη για τα νέα του επαγγελματικά βήματα, συνάντησα το Γιώργο Σταματάρη, Τετάρτη βράδυ στο Bueno της Μακαρίου στην Πρωτεύουσα. Παρέα μ ένα πιάνο και με θαμώνες με όρεξη για ποιοτική μουσική, ο Γιώργος ανέδειξε γι άλλη μια φορά τη μαγευτική του φωνή.

Διάλειμμα γύρω στις 11 και βρήκα την ευκαιρία να μιλήσω μαζί του για λίγα λεπτά.

Σε βλέπω ανανεωμένο και ήρεμο…

Ναι. Είναι αλήθεια. Αυτό το καλοκαίρι επέλεξα να το ρίξω στη δουλειά. Τις Τετάρτες τα βράδυα είμαι εδώ στο Buono για αυτούς που επιλέγουν έξοδο με συντροφιά ποιοτική μουσική. Βλέπεις κι εσύ ότι παρόλο που απόψε έχει σωρεία εκδηλώσεων στην πόλη μας, ωστόσο αρκετοί μας επέλεξαν. Όμως, έρχονται πάρα πολλές συναυλίες που ήδη έκλεισα σε επαρχίες και κυρίως στην Πάφο. Επίσης κάθε χρόνο σε συνεργασία με τη Salamis Tours τραγουδώ σε κρουαζιέρες. Το κάνω αρκετό καιρό αυτό και το απολαμβάνω. 3 περίπου κρουαζιέρες κάθε καλοκαίρι. Φυσικά υπάρχει και ο Αύγουστος που πάντα επιλέγω και ψηφίζω την αγαπημένη μου οικογένεια.

Όλα καλά με την οικογένεια;

Φυσικά. Είμαι ευτυχισμένος με την Αιμιλία και τον Μάρκο. (Τη στιγμή αυτή ρίχνει και μια ματιά στο κινητό, αφού αναμένει το μήνυμα της συζύγου αν το παιδί κοιμήθηκε)

Γιώργο τώρα που πέρασε αρκετός χρόνος απο τη συμμετοχή σου στο Voice. Πώς νιώθεις; Εκνευρισμένος; Προδομένος;

Προδομένος δεν νιώθω τώρα. Απο τότε το νιώθω (γέλιο). Σοβαρά τώρα. Το ότι παίζονται αρκετά παιγνίδια στο παρασκήνιο το γνωρίζεις κι εσύ αρκετά καλά απο την πολύχρονη πείρα σου στην τηλεόραση. Αλλά εντάξει. Έτσι είναι τα παιγνίδια. Δεν το μετάνιωσα όμως. Αυτό που ήθελα το πέτυχα. Άνοιξαν κάποιες πόρτες, παρά τις λίγες μου εμφανίσεις στο Show και αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε διαπραγματεύσεις για να πάω Αθήνα τον Σεπτέμβρη. Ταυτόχρονα συζητώ με την οικογένεια και αν όλα γίνουν στο επιθυμητό επίπεδο θα μετακομίσω.

Δηλαδή οικογενειακώς θα μετακομίσεις στην Ελλάδα;

Στην αρχή όχι. Μιλάμε για Παρασκευή και Σάββατο. Θα πηγαινοέρχομαι. Αλλά θα το δούμε στην πορεία.

Η Αιμιλία συμφωνεί;

Όλα γίνονται σε συνεννόηση μαζί της. Η Αιμιλία είτε δελτίο κάνει, είτε εκπομπή, θα συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό. Δεν θ αλλάξει κάτι. Θα έρχεται να το κάνει.

GASTON

No more articles