Medichic: Το πιο ολοκληρωμένο κέντρο ομορφιάς στην Κύπρο με τις χαμηλότερες τιμές

Η αισθητική και η ομορφιά στις μέρες μας αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας σε άνδρες και γυναίκες.

Σε αρκετές περιπτώσεις όμως άνδρες και γυναίκες παραμελούν την υγιεινή του σώματος τους λόγω του κόστους των υπηρεσιών που επιθυμούν να λάβουν.

Στο κέντρο αισθητικής και ομορφιάς Medichic το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της Λεμεσού τα πράγματα είναι διαφορετικά όσο αφορά στο κόστος και στην ποιότητα των υπηρεσιών…

Σε συνέντευξη του στο TOPinterviews.net, ο Manager Director του Κέντρου αισθητικής και ομορφιάς Φλωρέντζος Καραγιαννάς, μιλά για την επιτυχία του Medichic αλλά και τον τρόπο λειτουργίας του με τις πολλαπλές και ταυτόχρονες all day υπηρεσίες που προσφέρει το εξειδικευμένο προσωπικό του στις χαμηλότερες τιμές.

17238526_10155241563225815_1993422438_n

Πότε ανοίξατε το κέντρο; και ποιο ήταν το αρχικό σας πλάνο;

«Εντελώς τυχαία ανοίξαμε τις πόρτες του Medichic με την έξαρση της οικονομικής κρίσης. Και ο λόγος είναι γιατί αποφασίσαμε μετά την 20ετη εμπειρία μας που είχαμε λόγω μεγάλων συνεργασιών με εταιρείες παγκοσμίου φήμης, να ανοίξουμε το μεγαλύτερο κέντρο ομορφιάς στην Κύπρο και τη Μεσόγειο με σκοπό πάνω απ όλα την εξυπηρέτηση των αναγκών του πελάτη. Γνώμονας μας ήταν και είναι η υψηλής ποιότητας υπηρεσίες με κορυφαία προϊόντα με τη σφραγίδα παγκοσμίου φήμης εταιρειών, στο χαμηλότερο κόστος για τον πελάτη. Αυτή ήταν η αρχική μας φιλοσοφία την οποία συνεχίζουμε και τώρα χωρίς να κοστίζει ακριβά στον πελάτη. Είναι σημαντικό για εμάς να γνωρίζει ο πελάτης ότι μπορεί να βρει και αλλού φθηνές υπηρεσίες αλλά εξίσου σημαντικό είναι να γνωρίζει ο πελάτης όπως και ο εργαζόμενος εάν ο χώρος πληρεί όλους τους κανόνες ασφαλείας –υγιεινής επαγγελματισμού γενικά και με καταρτισμένο – πιστοποιημένο προσωπικό με προϊόντα κορυφαίων εταιρειών».

Τι ήταν αυτό που σας ώθησε ώστε να δημιουργήσετε αυτό το κέντρο

«Επιλέξαμε να είμαστε σε ένα κεντρικό σημείο της Λεμεσού πλησίον του Debenhams Apollon, σε ένα μοντέρνο πρωτοποριακό κέντρο με όμορφους  χώρους με μουσική που ταυτίζεται με την αρμονία του χώρου ανάλογα με την περιποίηση και τις ανάγκες των θεραπειών. Επίσης είναι σημαντικό για εμάς ότι είμαστε ένα πιστοποιημένο κέντρο με όλες τις άδειες λειτουργίας για την υγιεινή και την ασφάλεια των πελατών και του προσωπικού μας. Δεν το σκεφτήκαμε σαν είδος πολυτελείας αλλά πάνω  απ’ όλα σαν είδος ανάγκης και όλες μας οι ταυτόχρονες υπηρεσίες έχουν να κάνουν με αυτό που ζητάει ο πελάτης στην καθημερινότητα του».

17274261_10155241563040815_2128760860_n

Πόσο προσωπικό χρειάζεται το κέντρο για να καλυφθούν οι ανάγκες του κέντρου και τι υπηρεσίες μπορεί να βρει κάποιος στο Medichic;;

Το Medichic αυτή την στιγμή εργοδοτεί 30 άτομα τα οποία μπορούν να εξυπηρετήσουν τον πελάτη. Επίσης το προσωπικό μας μπορεί να καλύψει και πακέτα όπως

  • Bachelors
  • Hens
  • Νυφικά πακέτα
  • Παιδικά πάρτυ ( εντός ή εκτός του χώρου μας )
  • Μεμονωμένες ταυτόχρονες υπηρεσίες All day SPA

Αισθητική σώματος

vaccum2

«Οι υπηρεσίες είναι εξειδικευμένες υπηρεσίες αισθητικής σώματος, θεραπείες σώματος με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας με εξειδικευμένα προϊόντα με την σφραγίδα κορυφαίων εταιρειών. Επιπλέον, σε συνεργασία με κλινική διαιτολόγος – διατροφολόγο προσφέρουμε γρήγορα και σωστά αποτελέσματα χωρίς υψηλό κόστος».

Αισθητική προσώπου

17321760_10155241562880815_593928757_n

«Ένας άλλος κλάδος είναι η αισθητική προσώπου που συνδυάζει θεραπείες υψηλής ποιότητας με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για ένα λαμπερό και όμορφο πρόσωπο».

Υπηρεσίες αποτρίχωσης 

SHR-950B-2

«Υπηρεσίες αποτρίχωσης για άμεσα και μόνιμα αποτελέσματα χωρίς κανένα πόνο για άνδρες και γυναίκες και για όλο το σώμα και για όλες τις ηλικίες».

Μασάζ

17327919_10155241562810815_2123088970_n

«Επίσης προσφέρουμε υπηρεσίες μασάζ full body relax με αιθέρια έλαια για ένα η δύο άτομα, αθλητικό μασάζ, μασάζ με κοχύλια για σώμα και πρόσωπο, θεραπείες με πουγκιά θεραπείες με κερί και ρεφλεξολογία».

Κομμωτήριο 

6ae23f521f97cea8d33ce20be3780971

«Επιπλέον, μπορεί κάποιος να βρει στο χώρο μας το κομμωτήριο μας (Exlusive hair salon) το οποίο στελεχώνεται από επαγγελματίες κομμωτές».

Περιποίηση νυχιών

french_nails_700

«Περιποίηση νυχιών άνω και κάτω άκρων με όμορφα χρώματα και συνδυασμούς».

Μακιγιάζ 

Wedding3

«Παράλληλα το μακιγιάζ είναι μία υπηρεσία η οποία προσφέρεται με επαγγελματικά προϊόντα από ένα καθημερινό event μέχρι και ξεχωριστές στιγμές όπως το νυφικό μακιγιάζ».

Μέσα από τις πληροφορίες που δίνετε εγγυάστε την καλύτερη περιποίηση χωρίς μεγάλο κόστος. Μπορείτε να μας δώσετε ένα παράδειγμα;

Ο πελάτης μπορεί να απολαύσει μια ώρα χαλαρωτικό μασάζ με 30 – 35 ευρώ ανάλογα με το είδος του μασάζ. Γι αυτό έχουμε πελάτες κάθε οικονομικής δυνατότητας που εκτελούν υπηρεσίες από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Θεωρούμαστε το μόνο κέντρο στην Κύπρο που προσφέρει ταυτόχρονες υπηρεσίες δηλαδή μπορεί να έρθει ένας πελάτης το πρωί και να εκτελέσει διάφορες υπηρεσίες.

17238725_10155241563085815_1140203491_n

Θεωρείτε πως στον δικό σας τομέα υπάρχει «υγιής» και αυξανόμενος ανταγωνισμός;

«Το υγιής  δεν μπορώ να το εκλάβω ως ανταγωνισμό γιατί δυστυχώς στην Κύπρο ο καθένας ότι δηλώσει είναι, δηλαδή οποισδήποτε μπορεί να ανοίξει ότι θέλει χωρίς καμία προϋπόθεση άδειας ή ασφάλειας και χωρίς να γνωρίζει ο πελάτης τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται και τι προβλήματα μπορούν να δημιουργηθούν. Ειδικά τα τελευταία χρόνια μετά την κρίση υπάρχει μία επικίνδυνη ανάπτυξη στον χώρο της ομορφιάς από ερασιτέχνες».

Ποιοι είναι οι στόχοι σας για το μέλλον του κέντρου;

e7102871305d4cf671e49735f9810f43

Οι βλέψεις μας για μεγαλύτερη ανάπτυξη εντός και εκτός Κύπρου. Γενικά οι καθημερινή μας σκέψη είναι να συμβαδίζουμε με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη είτε σε προϊόντα είτε μηχανήματα γι’ αυτό και το κοινό μας ευχαριστεί καθημερινά με την προσέλευση του.

Σημειώνεται πως,  οι ενδιαφερόμενοι στις πλείστες περιπτώσεις μπορούν να δοκιμάσουν δωρεάν τις υπηρεσίες που παρέχει το κέντρο μέσω πολλών προωθητικών ενεργειών ή συνεργασιών με πολύ μεγάλες εταιρείες στην Κύπρο και το εξωτερικό.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Medichic, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του κέντρου ή στο τηλέφωνο επικοινωνίας  +357 25353525.

No more articles