Μαρία Γαβριήλ: Η Κύπρια που ομορφαίνει την Λάρνακα με την μόδα και τις συμβουλές της (pics)

Είναι λάτρης της μόδας και της καλαισθησίας.

Στην πρόσφατη μου κουβέντα μαζί της ανακάλυψα και παράλληλα συνειδητοποίησα πόσο όμορφο είναι να κάνεις αυτό που αγαπάς Εξάλλου, όταν κάνουμε κάτι που αγαπάμε, είμαστε γεμάτοι ως άνθρωποι και ως προσωπικότητες.

Της Μαρίνας Χατζηχριστοδούλου

Αυτό ακριβώς κάνει και η Μαρία Γαβριήλ, η οποία εδώ και χρόνια ασχολείται με την μόδα και το στυλ. Αν και αρχικά ασχολήθηκε με την Λογιστική, το στυλ και η μόδα της έκλεψαν την καρδιά και αργότερα έκανε μαθήματα styling!

Η ιδιοκτήτρια της μπουτικ ”Εν Παρόδω” στην Λάρνακα, στο κέντρο της πιο πολυσύσχναστης οδού την Ερμού, μου εξομολογήθηκε πολλά και ενδιαφέροντα για αυτό που τόσο αγαπάνε οι γυναίκες! Την μόδα!

”Διατηρώ εδώ και τρισήμισι χρόνια το κατάστημα με σχεδόν όλες της επώνυμες της κυπριακής Showbiz να επισκέπτονται το κατάστημα μου. Είναι πολύ όμορφο να κάνεις αυτό που αγαπάς και πραγματικά το λατρεύω”.

maria2

Παρόλο που είναι μια χαζομαμά ενός μικρού αγοριού, η όμορφη Κύπρια, λατρεύει την δουλειά της και αυτό φαίνεται εξάλλου από την τελειομανία που την χαρακτηρίζει. ”Συνεργάζομαι με τους πιο κορυφαίους Fashion Designer της Κύπρου, όπως η Παυλίνα Νικολάου Ζ και η Ρίτα Αττάλα, καθώς και άλλες εταιρίες’‘, φιλοξενώντας τα υπέροχα κομμάτια τους στην μπουτίκ της.

”Στην μπουτίκ μου μπορούν να βρουν κομμάτια από το καθημερινό με stylish πάντα αποτέλεσμα βραδινό….”

maria3

Το μυστικό για τέλειο στυλ για την Κύπρια Γυναίκα: ‘‘Η κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει το σώμα της. Δηλαδή, να καταλαμβαίνει τι της πηγαίνει και τι όχι. Από εκεί και πέρα μπορεί να κάνει πολύ όμορφα και ξεχωριστά ντυσίματα και έτσι το σώμα της να αναδεικνύεται περισσότερο”.

mar

 

Η γνώμη της για τις Σκαλιώτισσες και τις πρωτευουσιάνες όσον αφορά το ντύσιμο τους και ποιες ντύνονται καλύτερα: ‘‘Μπορώ να πω πως οι Σκαλιώτισσες δίνουν περισσότερα έφμαση στο πως θα ντυθούν και τι θα φορέσουν, χωρίς να σημαίνει πως οι πρωτευουσιάνες δεν ντύνονται…”

maria4

Χόμπι της…. ”Η μόδα είναι το χόμπι μου. Παρακολουθώ τις επιδείξεις μόδας και ότι έχει να κάνει με το αντικείμενο. Γι’αυτό και αγαπώ τόσο πολύ την δουλειά μου. Επίσης μου αρέσει πολύ η μουσική και να διαβάζω βιβλία…”.

 

ekso2

For Info: Εν Παρόδω: Αρμένικη Εκκλησία 24, Λάρνακα. Τηλέφωνο: 96217112

 

No more articles