Ο Μπόι Βάτερμαν μίλησε στην ιστοσελίδα μας για τον αγώνα με την ΑΕΚ, την μάχη του πρωταθλήματος αλλά και το τεράστιας σημασίας παιχνίδι με την Γιανγκ Μπόις την ερχόμενη Πέμπτη στο ΓΣΠ για το Γιουρόπα Λιγκ.

Το σχόλιο του για τον αγώνα με ΑΕΚ και αν πιστεύει ότι ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα:

«Όχι δεν πιστεύω ότι ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα, θεωρώ ότι έπρεπε να κερδίσουμε. Το πρώτο ημίχρονο ήταν δύσκολο για μας κατά την δική μου άποψη. Mετά τα πρώτα 30 λεπτά βάλαμε περισσότερη φαντασία στο παιχνίδι μας και παίξαμε πολύ καλύτερα. Στο δεύτερο ημίχρονο πιστεύω ότι είχαμε καλύτερες ευκαιρίες για να σκοράρουμε».

Για το πώς βλέπει τον αγώνα της Πέμπτης με την Γιανγκ Μπόις στο ΓΣΠ;

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Έχουμε πολλά να κερδίσουμε από αυτό τον αγώνα. Είναι ένα παιχνίδι στο δικό μας σπίτι και θέλουμε να πάρουμε την ρεβάνς αφού χάσαμε από την Γιανγκ Μπόις εκτός έδρας. Αν κερδίσουμε θα κάνουμε μεγάλο βήμα για την πρόκριση, είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι».

Για την μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ:

«Είναι πολύ μακρύς ο δρόμος, μένουν ακόμα πάρα πολλά παιχνίδι. Εμείς θέλουμε να κερδίζουμε σε κάθε αγώνα. Αυτή τη στιγμή είμαστε στη δεύτερη θέση και θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να πιάσουμε την ΑΕΚ στη βαθμολογία».

Για το αν του άρεσε το νέο γήπεδο της ΑΕΚ:

«Ναι είναι ωραίο γήπεδο, πολύ καλύτερο από το παλιό…».

No more articles