Η Λάρνακα είχε σε αυτή την εκλογική διαδικασία την… τιμητική της με την έννοια ότι υπήρξε συνωστισμός υποψηφίων δημάρχων στην πόλη του Ζήνωνα. Ο Ανδρέας Βύρας κέρδισε την εμπιστοσύνη του 35,74% των δημοτών της Λάρνακας που τον εξέλεξαν στη δημαρχία και ο ίδιος ετοιμάζεται για να ριχθεί στη δουλειά.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την εκλογή του είπε ότι μέσα και από την προσπάθεια του κόσμου να επικοινωνήσει μαζί του για να τον συγχαρεί αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει μία θετικότητα από την πλειοψηφία των δημοτών, ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης.

«Υπάρχει θετική διάθεση από τους δημότες να μου δώσουν χρόνο ώστε να αποδείξω ότι δεν είμαστε μόνο λόγια. Ο κόσμος βαρέθηκε θέλει να δει συγκεκριμένες ενέργειες και εγώ αυτό θέλω να κάνω. Η επόμενη μέρα πρέπει να μας βρει όλους ενωμένους. Πρωταρχικός μου στόχος είναι η συναίνεση και η συνεργασία με όλους» αναφέρει.

Κληθείς να απαντήσει στο κατά πόσον τον επηρεάζει το γεγονός ότι οι δημότες της Λάρνακας ενδεχομένως να είναι κάπως διστακτικοί λόγω των πρόσφατων σκανδάλων, ο κύριος Βύρας θεωρεί φυσιολογικό οι δημότες να τους αντιμετωπίζουν με καχυποψία.

«Υπάρχει πίκρα και διστακτικότητα. Αλίμονο αν δεν πείσουμε ότι όλα ανήκουν στο παρελθόν. Να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη και να αφήσουμε πίσω όλα τα άσχημα. Αυτός είναι ο πρωταρχικός στόχος. Και δικός μου και του δημοτικού συμβουλίου, ανέφερε ο κύριος Βύρας».

No more articles