Ινιάκι Αστίθ: «Έκανα ανόητα φάουλ όμως κάνω προσπάθεια να βελτιωθώ» (video)

Ο Ινιάκι Αστίθ μίλησε στη κάμερα μας και σχολίασε την βαθμολογική διαφορά που προέκυψε από την χθεσινή ισοπαλία ενώ αναφέρθηκε και στα δικά του λάθη.

Για την απόσταση που υπάρχει από την κορυφή: «Η ΑΕΚ έχει το πλεονέκτημα αυτή την στιγμή, όμως υπάρχουν ακόμη πολλά παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Οφείλουμε να αλλάξουμε την εικόνα μας άμεσα, και να αρχίσουμε να κερδίζουμε αγώνες. Σήμερα δεν ήμασταν χειρότεροι από τον Απόλλωνα όμως δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε».

Αν υπήρχε κούραση: «Πιστεύω ότι δεν είχαμε πρόβλημα. Παλέψαμε μέχρι τα 90 λεπτά, και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε, ενώ ο Απόλλωνας έπαιζε αμυντικά στα τελευταία λεπτά. Πιστεύω διαχειριστήκαμε καλά τον αγώνα μετά το πέναλτι, ίσως αν πετυχαίναμε γκολ νωρίτερα ο αγώνας να ήταν διαφορετικός. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Παραμένουμε συγκεντρωμένοι για το ντέρμπι απέναντι στην Ομόνοια το Σάββατο για να κερδίσουμε».

Για τα λάθη που έκανε στους αγώνες με ΑΕΛ και Αστάνα: «Σίγουρα δεν είμαι ικανοποιημένος. Με την ΑΕΛ έγινε πέναλτι σε μια φάση όπου ο επιθετικός δεν είχε πιθανότητες να προλάβει την μπάλα και του έκανα ένα ανόητο φάουλ.

Απέναντι στην Αστάνα έκανα επίσης ανοησία, και το εκμεταλλεύτηκε ο επιθετικός που έπεσε έξυπνα μόλις τον ακούμπησα. Σίγουρα δεν είμαι ευχαριστημένος, όμως έκανα προσπάθεια να βελτιωθώ. Είμαι θετικός και αυτό είναι σημαντικό για μένα».

Το μήνυμα στον κόσμο: «Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για το πρωτάθλημα όπως και στην περσινή χρονιά. Και πέρσι τον Δεκέμβριο δεν ήμασταν σε καλή φάση, ήμασταν στο -7, και θα πρέπει να ρχίσουμε να παίρνουμε βαθμούς για να μειώσουμε την διαφορά».

No more articles