ο ελληνικό συγκρότημα «Knock Out» που από την πρώτη στιγμή έκανε αίσθηση και τεράστια επιτυχία στο μουσικό στερέωμα μιλάει στον δημοσιογράφο της Showbiz Ιωάννη Γερολέμου για όλα.

Είστε ένα συγκρότημα που έχετε κάνει αίσθηση από την πρώτη στιγμή. Αυτό όμως που κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι το λουκ σας. Το επιμελείται κάποιος ή είναι κάτι εντελώς δικό σας;

Αν αναφέρεστε στα ρούχα μας, ναι το styling επιμελείται η πολύ καλή μας φίλη Μυρτώ Κοτσωνάρου και το hair styling Εξαδάκτυλος από την πρώτη στιγμή που ιδρύθηκε το συγκρότημα μας o γνωστός Νίκος Εξαδάκτυλος.

Θεωρείται ότι πρέπει να έχετε κάτι το διαφορετικό από τα άλλα συγκροτήματα για να ξεχωρίζεται;

Το διαφορετικό που πρέπει να υπάρχει κατά τη γνώμη μας είναι το ηχόχρωμα που λέμε γιατί αυτό σου δίνει την ταυτότητα και αυτομάτως σε κάνει διαφορετικό όπως είπατε. Θεωρούμε πως το έχουμε καταφέρει-πετύχει μετά από 4 χρόνια.

14463298_345100299156431_2921323543110998892_n

Πως είναι η ανταπόκριση του κόσμου στις εμφανίσεις σας;

Η ανταπόκριση του κόσμου είναι πολύ μεγάλη και πολύ θετική.
Εισπράττουμε αγάπη και αυτό φαίνεται στα μάτια τους και στα λόγια που μας λένε όταν έχουν την ευκαιρία να βρεθούν κοντά μας.

Κάποιο περιστατικό ακραίο που σας έτυχε από κάποια θαυμάστρια ή ακόμη και θαυμαστή; 
Είμαστε της άποψης πως τα ‘’ακραία’’ για να συμβούν χρειάζεται πρόκληση και δικαίωμα, δεν πιστεύουμε πως έτσι εύκολα συμβαίνουν.

Πριν γίνατε συγκρότημα ήσασταν φίλοι και πως έγινε;
Ναι γνωριζόμαστε από το 2008 και δέσαμε από την πρώτη κι’όλας στιγμή σε φιλικό επίπεδο. Και τον Νοέμβριο του 2012 ο Ζάνης (μέλος του συγκροτήματος) είχε την ιδέα να να ιδρύσει τους KNOCK OUT και έτσι έως σήμερα οι ΚΝΟCK OUT αποτελούνται από τους Ζάνη και Ρήγα.

14853107_360482604284867_8238712395182939373_o

Υπάρχει κόντρα ανάμεσα στα συγκροτήματα θεωρείται;
Δεν ασχολούμαστε ποτέ με κανέναν άλλον, παρά μόνο με τη δικιά μας δουλειά γιατί αυτή η κακή ενέργεια που θα δεχτούμε από τον άλλο, θα μας γυρίσει πίσω και θα κάνει ζημιά. Γιατί να αφιερώσουμε χρόνο να εμποδίσουμε-κοντραριστούμε κάποιους άλλους να κάνουν κάτι όταν αυτό το χρόνο μπορούμε να τον κερδίσουμε για να πάμε εμείς μπροστά; Είναι ανούσιο!

Που σας βρίσκουμε αυτή την περίοδο;
Αυτή τη περίοδο βρισκόμαστε στο νούμερο ένα διασκεδαστήριο της Ελλάδας στο Caramela live stage στην Αθήνα για τρίτη συνεχή χρονιά. Μαζί με τον Γιώργο Τσαλίκη, Κυανό Κυανό και την Χριστίνα Κολέτσα.15555398_10154271729884422_4015141_o

Ετοιμάζετε κάτι καινούργιο;
Έχουμε ένα μήνα τώρα που κυκλοφόρησε η νέα μας δισκογραφική δουλειά σε συνεργασία με τον Γιώργο Τσαλίκη με τίτλο ‘’Για μια καψούρα ζω’’ σε στίχους και μουσική του Zanis Blasin – Knock Out και ήδη σημειώνει τεράστια επιτυχία.

Τελικά Ραπ ή Λαϊκό γουστάρετε περισσότερο; 
Και τα δύο. Γουστάρουμε ότι διασκεδάζει και έχει ανάγκη ο κόσμος! Δεν έχουμε ταμπού στη δουλειά μας.

Πως θα περάσετε τις γιορτές των Χριστουγέννων; 
Ωραία ερώτηση, αλλά για άλλη μία φορά θα απαντήσουμε το ίδιο.
Στο μαγαζί δουλεύοντας.  Αν αναρωτιέστε στο αν μας στενοχωρεί κτλ. θα σας πούμε όχι, γιατί αυτός είναι ο χώρος μας και κοντά στον κόσμο είναι σίγουρο πως θα περάσουμε καλά!

Χρόνια σας πολλά, υγεία ευτυχία και χαμόγελα!

 

 

No more articles