Βαρβάρα Χριστοφή: “Περνώ μια πολύ όμορφη φάση”

Είναι ίσως η μεγαλύτερη αποκάλυψη της φετινής τηλεοπτικής χρονιάς.

Η Βαρβάρα Χριστοφή έχει κερδίσει τις εντυπώσεις μέσα από το ρόλο της ως Γαλάτεια στην ομότιτλη σειρά εποχής του ΣΙΓΜΑ, η οποία έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από τους Κύπριους τηλεθεατές.

Κορίτσι χαμηλών τόνων, με ταλέντο, ομορφιά, ήθος και πολλά όνειρα για το μέλλον, η νεαρή ηθοποιός από τη Λεμεσό, μίλησε αποκλειστικά στο Lady Times, τόσο για την επιτυχημένη της πορεία στο χώρο της υποκριτικής, όσο και για την πρόταση γάμου που έχει δεχτεί πρόσφατα από τον αγαπημένο της

Πρωταγωνιστείς σε μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές της φετινής σεζόν. Περίμενες όλη αυτή την αποδοχή από το τηλεοπτικό κοινό;

Χαίρομαι για την ανταπόκριση και την αγάπη του κόσμου προς τη σειρά μας. Η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για την επιτυχία, ούτε την έχει κανείς εξασφαλίσει από πριν, μια σειρά πάντα δοκιμάζεται. Χαίρομαι για την αποδοχή του κόσμου γιατί είναι μια δουλειά που αγαπάμε όλοι οι συντελεστές και δουλεύουμε σκληρά και με πάθος για την πραγματοποίηση της.

Πόσο απαιτητικό είναι να συμμετέχεις σε μία καθημερινή σειρά και ειδικά σε μία σειρά εποχής; Δεν είναι εξαντλητικά τα γυρίσματα;

Τα γυρίσματα, ειδικά για μια καθημερινή σειρά, είναι αρκετά κουραστικά όχι μόνο γιατί είναι πολύωρα αλλά και γιατί δίνεσαι ψυχικά, σωματικά και πνευματικά. Ωστόσο επειδή αγαπώ την δουλειά μου και νιώθω δημιουργική μέσα σ’αυτήν, η ικανοποίηση ξεπερνά την κούραση στο τέλος της ημέρας.

Πόσο έχει αλλάξει η ζωή και η καθημερινότητά σου τους τελευταίους μήνες;

Δεν αισθάνομαι ότι έχει αλλάξει η ζωή μου ιδιαίτερα, δουλεύω με τους ίδιους ρυθμούς τα τελευταία δύο χρόνια από τότε που αποφοίτησα απ’ τη δραματική σχολή και είμαι ευγνώμων για αυτό. Το μόνο που έχει αλλάξει είναι ότι πλέον με αναγνωρίζει περισσότερος κόσμος.

Ο κόσμος τι σου λέει στο δρόμο; Πώς σε αντιμετωπίζει;

Δέχομαι μεγάλες δόσεις θετικής ενέργειας από τον κόσμο. Ακούω πολύ όμορφα λόγια και χαίρονται όταν με συναντούν, οπότε χαίρομαι κι εγώ!

Μου φαίνεσαι κορίτσι χαμηλών τόνων. Νιώθεις άβολα με την ξαφνική αναγνωρισιμότητα ή το απολαμβάνεις;

Δεν νιώθω άβολα, το θεωρώ πολύ φυσικό να με αναγνωρίζουν και χαίρομαι που τόσος κόσμος βλέπει την σειρά μας και την έχει αγκαλιάσει. Πιστεύω πως οι ηθοποιοί είναι κοινωνικά όντα, η τέχνη τους απευθύνεται στο κοινό και χωρίς κοινό δεν υπάρχει θέατρο ή τηλεόραση. Έτσι μόνο χαρά μπορεί να μου δίνει η θετική στάση του κόσμου προς τη δουλειά μου.

Φέτος είναι η χρονιά σου, αφού πέραν του επιτυχημένου ρόλου σου ως Γαλάτεια, έχεις δεχτεί πρόταση γάμου από τον επί σειρά ετών σύντροφό σου. Το περίμενες;

Η αλήθεια είναι πως περνώ μια πολύ όμορφη φάση τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική μου ζωή. Παρόλο που είχαμε συζητήσει με το σύντροφό μου το ενδεχόμενο να παντρευτούμε δεν περίμενα καθόλου την πρόταση γάμου όταν έγινε. Συγκινήθηκα πολύ.

Έχετε ορίσει ημερομηνία;

Όχι ακόμα, το σκεφτόμαστε.

Τι να περιμένουμε από τη Βαρβάρα Χριστοφή μελλοντικά;

Γενικά σαν άνθρωπος δεν εφησυχάζομαι, δε φοβάμαι τη δουλειά, κάνω αυτοκριτική και επιδιώκω να μαθαίνω και να βελτιώνομαι, οπότε θέλω να πιστεύω ότι βρίσκομαι ακόμα στην αρχή.

No more articles