Κωνσταντίνα Ευριπίδου: “Σίγουρα προτιμώ την ώρα της απογευματινής εκπομπής”

Είναι ένα από τα δημοφιλέστερα πρόσωπα της κυπριακής τηλεόρασης και μια γυναίκα με τρομερή διαδικτυακή επιρροή.

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, πήρε πρόσφατα τη σκυτάλη της παρουσίασης της απογευματινής εκπομπής του MegaOne “Όλα για σένα” και δηλώνει πανέτοιμη γι’ αυτή τη νέα πρόκληση στην καριέρα της.

Αν και έχει ένα ιδιαίτερα γεμάτο και απαιτητικό καθημερινό πρόγραμμα, η λαμπερή παρουσιάστρια κατάφερε να ξεκλέψει λίγο χρόνο από τις πολλές τις υποχρεώσεις και μίλησε αποκλειστικά στο Lady Times για τα νέα της καθήκοντα, τον τελικό του Παγκύπριου Διαγωνισμού Ομορφιάς που πλησιάζει και τη στήριξη που δέχεται από την οικογένειά της.

pic-fashion-blogger

Πώς θα περιέγραφες τη μέχρι τώρα επαφή σου με την απογευματινή ζώνη;

Αρκετά απαιτητική γιατί είναι μια τελείως διαφορετική ζώνη, πιο ανταγωνιστική. Παρόλα αυτά η εκπομπή είναι στο concept που μου ταιριάζει απόλυτα και νιώθω πάρα πολύ άνετα. Ρίξαμε πάρα πολλή δουλειά την πρώτη εβδομάδα και προσπαθήσαμε να είμαστε πανέτοιμοι την ημέρα που θα έβγαινε στον αέρα η εκπομπή. Θεωρώ ότι για το χρόνο που είχαμε και με τις τεράστιες αλλαγές που έγιναν, βγήκε ένα πάρα πολύ ωραίο αποτέλεσμα.

Υποθέτω ότι νιώθεις πιο ωραία τώρα που δεν έχεις το πρωινό ξύπνημα…

Σωστά υποθέτεις! Εννοείται ότι είναι πολύ σημαντικό να μην έχεις την πίεση του χρόνου -ειδικά μετά από ένα ξενύχτι, όπως στα live του Παγκύπριου Διαγωνισμού Ομορφιάς- να έχεις το άγχος να ξυπνήσεις στις 6 το πρωί και να φύγεις από το σπίτι πριν καν ξυπνήσει το μωρό σου. Ήταν αρκετά δύσκολο, παρόλα αυτά πάντα προσαρμόζομαι στις εκάστοτε επαγγελματικές απαιτήσεις. Αλλά σίγουρα προτιμώ την ώρα της απογευματινής εκπομπής.

pic-gia-sena

Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν το μεγάλο τελικό του Παγκύπριου Διαγωνισμού Ομορφιάς. Τι να περιμένουμε;

Μια ανάσα πριν το μεγάλο τελικό, είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που έχουμε αξιόλογα κορίτσια. Θα έχουμε μια γεμάτη βραδιά, με αρκετές δοκιμασίες. Να περιμένετε πολλές εκπλήξεις, τις οποίες δεν μπορώ να αποκαλύψω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα περάσει πάρα καλά ο κόσμος, αλλά και εμείς.

Εσύ έχεις ξεχωρίσει κάποια απ’ τα κορίτσια που διαγωνίζονται;

Βέβαια έχουν ξεχωρίσει κάποια από τα κορίτσια. Είναι κορίτσια που έχουν τρομερή εξέλιξη, είναι και κάποια άλλα που δυστυχώς δεν πρόλαβαν να δείξουν τι μπορούν να κάνουν. Παρόλα αυτά, θεωρώ ότι θα έχουμε έναν πολύ δυνατό τελικό με ισχυρό ανταγωνισμό.

pic-kallisteia

Μητέρα, σύζυγος, παρουσιάστρια δύο εκπομπών, blogger, ιδιοκτήτρια σχολής μόντελινγκ. Αλήθεια, πότε τα προλαβαίνεις όλα;

Είναι στιγμές που δεν τα προλαβαίνω όλα. Όμως όταν κάνεις πράγματα που αγαπάς και δεν τα κάνεις με το ζόρι, όσο και να σε πιέζει ο χρόνος θα βρεις τρόπο να τα καταφέρεις και τον τρόπο να αφοσιώνεσαι στο κάθε τι, την ώρα που πρέπει.

Να φανταστώ όμως ότι έχεις τη στήριξη του Νεκτάριου και της οικογένειάς σου, με το μεγάλωμα της μικρής.

Χωρίς την οικογένειά μου, τον Νεκτάριο και την πολύτιμή τους στήριξη, σίγουρα δεν θα μπορούσα να κάνω όλα αυτά τα πράγματα που κάνω μαζί.

Το MegaOne έχει επενδύσει πολύ σε σένα. Το ίδιο ισχύει και από τη δική σου πλευρά;

Εννοείται ότι και εγώ έχω επενδύσει στο MegaOne. Όταν έχεις τη στήριξη από το κανάλι σου και από επαγγελματίες που έχουν τόση πείρα σε αυτό το χώρο, σημαίνει ότι κάτι βλέπουν σε σένα. Το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι να τους ανταποδώσω αυτή την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό.

No more articles